Печат

Допинг инспектор наруши режима на руския футболен отбор

Автор „Русия днес“. Пуб­ли­ку­вана в Спорт

Заради дълго продължила проце­дура за допинг кон­трол тре­ни­ров­ката на рус­кия наци­о­на­лен отбор по фут­бол в сряда започна много след пла­ни­ра­ния час, съобщиха на стра­ницата на „сбор­ная” в Туитър, пре­даде информаци­он­ната агенция REGNUM

Днес тре­ни­ров­ката ще започне със закъс­не­ние, защото от 6.30 часа сут­ринта в базата на отбора при­стигна инспек­тор от допинг кон­трола, за да вземе проби от ури­ната и кръвта на

Печат

60 хиляди билета са продадени за мача на „сборная” с Бразилия

Автор „Русия днес“. Пуб­ли­ку­вана в Спорт

Около 60 хиляди билета са про­да­дени за при­я­тел­ската среща на наци­о­нал­ните фут­болни отбори на Русия и Бра­зи­лия, съобщи пред жур­на­ли­сти изпъл­ня­ващият длъж­но­стта пре­зи­дент на Рус­кия фут­бо­лен съюз Алек­сандър Алаев. Мачът между рус­наците и бра­зилците ще се играе в петък от 19 часа мос­ков­ско време на сто­лич­ния ста­дион „Лужники”.

Про­да­дени са

Печат

Руските кърлингистки надиграха Германия на Световното първенство

Автор „Русия днес“. Пуб­ли­ку­вана в Спорт

Жен­ският наци­о­на­лен отбор по кър­линг на Русия победи отбора на Герма­ния с резул­тат 6:2 в осмия си мач от пред­ва­ри­тел­ния кръг на Све­тов­ното първен­ство по кър­линг, което се про­вежда в канад­ския град Норт Бей.

За „сбор­ная” участваха Вик­то­рия Мой­се­ева, Юлия Пор­ту­нова, Галина Арсен­кина, Анна Сидо­рова и резер­вата Юлия Гузиьова.

В кла­си­ра­нето

Печат

Гол и асистенция на Малкин донесоха победата на „Питсбърг” над „Монреал”

Автор „Русия днес“. Пуб­ли­ку­вана в Спорт

Питсбърг” надигра „Мон­реал” с резул­тат 5:3 в дома­кин­ски мач от първен­ството на Наци­о­нал­ната хокейна лига (НХЛ).

В състава на „Мон­реал” се отли­чиха Джо­на­тан Друен (20 мин.), Никита Шчер­бак (29) и Якоб де ла Роз (35). За „Питсбърг” шайби вка­раха Евге­ний Мал­кин (10), Ратрик Хьорн­квист (18), Сидни Кро­сби (36), Дерик Бра­сар (43) и Джейк Генцел (59).

Мал­кин