Печат

Стартира третият сезон на "Лидерите на Русия"

В конкурса могат да участват граждани на Русия от цял свят

На 4 октомври, на първото заседание на Надзорния съвет (НС) на АНО (автономна некомерческа организация)”Россия — страна возможностей” председателят на НС Владимир Путин подкрепи старта на третия сезон на Общоруския конкурс за управленци „Лидеры России” 2019 – 2020. Събитието се състоя в образователния център „Сириус” в Сочи. 

По време на заседанието

Печат

Журналисти съставиха рейтинг на постиженията на Путин

На 7 октомври президентът на Русия Владимир Путин отпразнува рождения си ден в тайгата с министъра на отбраната Сергей Шойгу. По този повод журналисти съставиха рейтинг на постиженията на държавния глава, откакто е на тази най-висока позиция. „Добре си спомням момента, когато умореният човек с посърнал вид от екрана на телевизора произнесе

Печат

Из редакционната поща: Политиците да погледнат реалността

Драга редакция, чета в. „Русия днес-Россия сегодня” вече 10 години и все си мисля, че ако я нямаше Русия, какво би се случило със световния мир. 

Цяло щастие е за човечеството, че Създателят е създал този уникален народ! Този народ, тази негова десница е призвана да бъде спасител на мира и планетата. Смятам, че всеки български русофил ще се съгласи

Печат

В Москва се откриха Дни на Дюселдорф

Те започнаха на 10 октомври и ще продължат до 13 октомври. По време на дните кметът на немския град Томас Гейзел ще се срещне с ръководството на правителството на Москва. След срещата ще бъде подписано комюнике за партньорско сътрудничество между двата града за периода 2020 – 2023 г. и програми за сътрудничество между департаментите по култура. 

В