Печат

Стартира Международната акция "Градина на мира"

Автор „Русия днес“. Пуб­ли­ку­вана в Новини

На 25 април в деня на срещата на Елба на съвет­ските и аме­ри­кан­с­ките войски през 1945 година, Асам­бле­ята на наро­дите от Евра­зия заедно с парт­ньо­рите си стар­тира Меж­ду­на­родна акция „Сад Мира” (Гра­дина на мира) под наслов „Да запа­зим мира — да поса­дим дърво — да спа­сим планетата”.

Глав­ната цел на тази акция е да обе­дини чове­че­ството в името на мира, спо­койстви­ето и раз­ви­ти­ето на нашата пла­нета. От всеки от нас зависи в какъв свят ще живеем, напом­нят орга­ни­за­то­рите от Асамблеята.

В акци­ята може да участва всеки човек неза­ви­симо от местопо­ложе­ни­ето му, поли­ти­че­с­ките му и религи­озни убеж­де­ния, от въз­растта, пола и сфе­рата му на дейност.

Акци­ята започва на 25 април 2021 година. В нея може да се участва само­сто­я­телно или колек­тивно, като се посади дърво или няколко дървета на място раз­решено от зако­но­да­тел­ството на стра­ната, в която се нами­рате. Необ­хо­димо е да се заснеме видео или снимка от акци­ята, които да се изпра­тят на имейл: Този имейл адрес е защи­тен от спам ботове. Трябва да имате пус­ната JavaScript под­дръжка, за да го видите. . Те ще бъдат пуб­ли­ку­вани в соци­ал­ните мрежи и в общо видео.

Видео­за­пи­сът, който ще заснемете, също така може да се пуб­ли­кува само­сто­я­телно от вас в соци­ал­ните мрежи с хаш­тагове #сад­мира #gardenofpeace и името на профила @eurasiaassembly.

Акци­ята ще се отра­зява в парт­ньор­ски сайтове и медии в рам­ките на 2021 г.